Search

UINTIOHJAAJA -KOULUTUS

Uintiohjaaja-koulutuksessa saat vahvan käytännön osaamisen ja teoriatiedon uinnista, jonka avulla kykenet toimimaan uintiohjaajana kaikissa asiakaskunnissa. Samalla kehität omaa uintitaitoasi ja opit toimimaan ohjaajana niin yksilöiden kuin isompien ryhmien kanssa.

Koulutus on suunniteltu jo uinnin parissa toimiville henkilöille kuin muillekin liikunta- ja terveysalan ammattilaisille jotka haluavat laajentaa osaamistaan myös uintiin.


Meille on tärkeää, että koulutus sisältää parhaan mahdollisen tiedon ja toimivimmat tavat, jotta sinusta tulee uinnin todellinen ammattilainen!

 

Kurkkaa tulevat koulutukset täältä.

 

KOULUTUS ON SUUNNATTU:

  • Personal trainereille
  • Liikunnanohjaajille ja -opettajille
  • Uinninopettajille
  • Uintivalmentajille
  • Urheilijoille
  • Tavoitteellisesti treenaaville

 

 

MITÄ UINNIN OHJAUS ON?

Uinnin ohjaus on uintitaidon kehittämistä eritasoisille uinnista kiinnostuneille asiakaskunnille. Uintiohjaajan tulee alussa osata ottaa huomioon eri oppijoiden lähtötaso ja yksilölliset tarpeet. Seuraava askel on ymmärtää, mistä uinnin ongelmakohdat muodostuvat ja mitä harjoitteita niiden ratkaisemiseksi kannattaa käyttää. Meidän nelivaiheisen mallin avulla ymmärrät, miten diagnosoida uinnin ongelmakohdat ja opit, millä tavoin ratkaista ne.

Kuitenkaan pelkkä tieto ei riitä, vaan ohjaajan tulee osata antaa oikealla tavalla palautetta, osata näyttää harjoitteet käytännössä sekä luoda turvallinen oppimisympäristö. Koulutuksemme on vahvasti käytännön osaamiseen painottuva, joten tulet tekemään paljon sekä omaa harjoittelua että käytännön ohjaamista. Kaikki mitä koulutuksessa teemme, on tuhansien asiakkaiden käytännön ohjaustyössä testattua ja parhaaksi havaittua. Tulet erottumaan uinninohjaajien massasta ja saamaan todellisia tuloksia aikaan asiakkaidesi kanssa!

 

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ JA RAKENNE

Uintiohjaaja -koulutus sisältää kaksi kuuden viikon etäjaksoa Trainer4Youn sähköisessä oppimisympäristössä sekä kaksi kolmen päivän mittaista lähijaksoa, joissa suoritetaan viisi näyttökoetta käytännön uinninohjauksesta. Etäjaksojen aikana opettelet myös itse käytännössä koulutuksen aihealueita vedessä sekä opetat harjoitusohjausasiakasta. Harjoitusasiakkaan ohjaamisen tehostamiseksi koulutuksessa on mukana myös viisi etäyhteydellä pienryhmissä tapahtuvaa mentorointitapaamista kouluttajien kanssa.

Etäjaksojen aikana on kymmenen sähköistä teoriakoetta ja lähijaksoilla viisi näyttökoetta käytännön opetuksesta. Uinti ohjaajakoulutuksen hyväksyttyyn läpikäyntiin tulee kaikki kokeet suorittaa hyväksyttävästi.

 

LUE LISÄÄ!

Search

English
English